Resultaten voor kooktijd aspersen

Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/stamppot-trio-winterwortel-prei-raapstelen

... Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappelen, in blokjes 400 ml melk 150 g boter 200 g winterwortel, ...

Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten

... Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g tomaten 1 groene paprika, in reepjes 1 rode paprika, in reepjes 300 g diepvr ...

Exotische bruine bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/exotische-bruine-bonensoep

... ereidingswijze op de verpakking.Roer zodra de soep kookt het gehakt met een garde door de soep. Laat de laatste 15 minuten van de kooktijd de aubergine en de paprika in de soep meekoken.Voeg aan het eind van de kooktijd de stukjes ananas en de maïskorrels toe. Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper en roer de oregano erdoor. Variatietip Vervang de gedroogde oregano eens door 2 eetlepels fijngehakte koriander. Het recept 'Exotische bruine bonensoep' wordt je aangeboden door Honig. ...

Linzen met wortelen en aardappelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/linzen/linzen-wortelen-aardappelen

... e niet. Als de wortelen te groot zijn, snijd je ze doormidden.Voeg de aardappelen en de wortelen 20 minuten voor het einde van de kooktijd van de linzen toe. Voeg indien nodig nog wat water toe, zodat alles net onderstaat.Het is de bedoeling dat het water uitkookt, is er nog te veel vocht, laat dan verder koken zonder deksel. Linzen kokenDe kooktijd is afhankelijk van welke soort linzen je gebruikt. Je hebt onder andere rode linzen, die maar 15 minuten moeten koken en groene linzen, die meestal een halfuur kooktijd vergen. Lees dus goed de instructies op de verpakking. Je kunt een paar blaadjes salie, bonenkruid of zeewier laten meekoken om de linzen zachter en beter verteerbaar te maken. KookboekHet recept 'Linzen met wortelen en aardappelen' is afkomstig uit het kookboek... Mijn pure keuken 2Pascale NaessensWij wille ...

Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus

... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje crème ...

Chocoladepotjes met walnoten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/chocoladepotjes-walnoten

... Chocoladepotjes met walnoten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 100 g pure chocolade (minstens 72% cacao) 80 g boter + extra voor het invetten 80 g suiker 1 zakje vanillesuiker ...

Oma's groentesoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/groentesoep/omas-groentesoep

... ‚½ liter). Breng alles aan de kook en breng dan op smaak met zout. Laat ongeveer 45 minuten koken. Strooi er aan het eind van de kooktijd wat peper over. Variatietip Je kunt de aardappelen vervangen door 1 zoete aardappel. Voeg dan aan het eind van de kooktijd ook het sap van een limoen, wat pimentpoeder en fijngehakte koriander toe. KookboekHet recept 'Oma's groentesoep' is afkomstig uit het kookboek... De heerlijkste soepen van de wereldMarie LeteuréChefs gebruiken bouillons om hun gerechten te verrijken en ook wij kunnen genieten van kippenbouillon of groentebouillon - de verruk-kelijke bouillons in dit boek... lees verder© Good Cook Publishing. ...

Aan tafel met Tanja: Artisjok

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/08/artisjok.html

... nder andere de artisjok er geweldig mooi bij. Zo'n plaatje bracht mij op het idee om in ieder geval artisjok die avond te eten.De kooktijd van de artisjok is uiteraard afhankelijk van de grootte. Sommige hebben het formaat 'grapefruit' maar die ik kocht was een tik kleiner. Zet de artisjok (waarvan je eerst de steel hebt afgesneden) op in ruim water met zout en wat uitgeperst citroensap. In mijn geval was de kooktijd van een klein half uurtje voldoende.  Ondertussen maak je een sausje: een vinaigrette of een sausje op basis van mayonaise. Het liefst heb ik de artisjok met iets zurigs. Als de artisjok gaar is laat je deze op de kop even uitlekken. En dan begint het pellen, dippe ...

Tomatensoep met ham en courgette - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/tomatensoep-ham-courgette

... reid de Italiaanse tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.Voeg de gebakken courgette en ham aan het einde van de kooktijd aan de soep toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken. Het recept 'Tomatensoep met ham en courgette' wordt je aangeboden door Honig. ...

Winterse aardappelstoofpot

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/winterse-aardappelstoofpot

... toe.Breng aan de kook.Laat 15-20 minuten sudderen met het deksel op de pan.Voeg de boerenkool vijf minuten voor het einde van de kooktijd toe en laat lichtjes stomen.Dien op in diepe kommen. ...