Resultaten voor jeroen meus gerookt ardeens gebraad

Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette

... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ing ...

Jeroen Meus - Paprikasoep met gerookt hammetje en peterseliepesto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paprikasoep-met-gerookt-hammetje-en-peterseliepesto

... Paprikasoep met gerookt hammetje en peterseliepesto - Achter iedere soep schuilt een eenvoudig recept. Soep is makkelijk te verdelen in porties om in te vriezen en er nog maanden later van te genieten. Met deze mindset maakt jeroen een hartverwarmende paprikasoep met ...

Jeroen Meus - Pasta met gerookt spek en paddenstoelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-gerookt-spek-en-paddenstoelen

... Pasta met gerookt spek en paddenstoelen - Heb je niet alle tijd van de wereld, maar wel zin in een rijk gerecht met veel smaak? Met dit recept zit iedereen binnen het halfuur aan tafel. Smakelijk! - Doe het gedroogd eekhoorntjesbrood in een kom en giet er kokend ...

Jeroen Meus - Pasta carbonara met gerookt spek en prei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-carbonara-met-gerookt-spek-en-prei

... Pasta carbonara met gerookt spek en prei - Knapperige blokjes spek, gestoofde prei, pasta en een romige saus met ei en geraspte parmezaan. Dit is het perfecte gerecht voor als het eens snel moet gaan. Supermakkelijk en klaar in een wip. - Breng een pot gezouten water ...

Gebraad met wildsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gebraad-met-wildsaus

... gebraad met wildsaus - Strooi de suiker in een pan tot de bodem bedekt is en laten karameliseren op een zacht vuur. Zie er goed op toe dat de suiker niet aanbrandt. Wanneer de suiker gekarameliseerd is voeg je de Porto en rode wijn toe (1/4 van de totale hoeveelheid ...

Gebraad van Columbus varkensvlees, een charlotte van aardappel en witloof, een mousseline van kervel en chips van ham | VTM Koke

https://koken.vtm.be/recept/gebraad-van-columbus-varkensvlees-een-charlotte-van-aardappel-en-witloof-een-mousseline-van

... gebraad van Columbus varkensvlees, een charlotte van aardappel en witloof, een mousseline van kervel en chips van ham - Kruid de varkensfilets met zout, peper, tijm, laurier en gehakte sjalot. Bak gedurende ongeveer 10 minuten in de pan. Verwijder 10 blaadjes van elke ...

Aan tafel met Tanja: Gerookt zaad

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/03/gerookt-zaad.html

... gerookt zaad Stel je voor: je staat in de Hanos en je hebt onder andere sesamzaad nodig. In het schier oneindige assortiment sesamzaad trek je de verkeerde sesamzaadjes uit het schap. Zo kwam ik thuis met gerookt in plaats van geroosterd zaad. Het staat trouwens met ...

Aardappeltaart met reblochon en gerookt spek - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/hartige-taart/aardappeltaart-reblochon-gerookt-spek

... Aardappeltaart met reblochon en gerookt spek 4 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten boter 200 g dunne sneetjes gerookt spek 1 kg aardappelen, in dunne plakjes tijm 240 g reblochon, ...

Gebraad van heerlijk vederwild met echte polenta | Jamie Oliver

https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/gebraad-van-heerlijk-vederwild-met-echte-polenta

... gebraad van heerlijk vederwild met echte polenta - Verwarm je oven voor op de maximumtemperatuur. Leg de vogel omgekeerd en snij onder de poten door met een goede schaar. Verwijder het knokige gedeelte van het karkas waar geen vlees aan zit (maar het heerlijke vlees ...

Kabeljauw met venusschelpjes en gerookt spek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/kabeljauw-met-venusschelpjes-en-gerookt-spek

... Kabeljauw met venusschelpjes en gerookt spek - Kleine volle stukken kabeljauw worden in veel olijfolie met daar onder olijven, lente ui en knoflook worden een tiental minuten in de oven ( 200°) gaar gestoofd. Een tweetal aardappelen worden in de schil gaar gekookt. ...