Resultaten voor gehakt witloof

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Witloof Garnaalbootjes

http://www.receptjes.be/recept_witloof_garnaalbootjes.html

... witloof Garnaalbootjes Ingredienten Voor 4 Personen: - 4 stronkjes witloof - 100 gr grijze garnalen - 4 eetlepels cocktailsaus - bieslook ter garneringBereidingswijze Haal de blaadjes van de stronkjes witloof. Meng de grijze garnalen met de cocktailsaus. Vul ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Spaghetti met Witloof

http://www.receptjes.be/recept_spaghetti_witloof.html

... Spaghetti met witloof Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gram volkorenspaghetti (cappelini) - 4 stronkjes witloof eersteklas (in blokjes) - 8 stevige wortelen (in julienne) - 500 gram gehakt varken/kalf - 10 cl Kokosmelk - 1 cm gember (geperst) - 1 el kervel ...

Recepten - Witloofsla met pindasaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsla_met_pindasaus

... Bereidingswijze Was het witloof, verwijder de harde kern en snijd in lange smalle reepjes. Houd enkele hele witloofblaadjes afzonderlijk. Blancheer de stronkjes witloof in kokend gezouten water en snijd nadien in reepjes. Snijd de ui, rode peper en het teentj ...

Recept voor Witloof en ham in de oven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/witloof-en-ham-in-de-oven.htm

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1,5 dl groentebouillon Toevoegen 1 potje verse kruiden kaas Toevoegen Solo Toevoegen ...

Recepten - Lepelhapje van witloof met ansjovis

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lepelhapje_van_witloof_met_ansjovis

... Bereidingswijze Spoel het witloof. Snij het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter. Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper. Rol de ansjovisfilets op. Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witl ...

Witloof op z'n Brabants - Recept | zesta.be

http://koken.vtm.be/recept/witloof-op-zn-brabants

... witloof op z'n Brabants By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: witloofstronken gekookte eieren boter Directions: 1. Stoom de witloofstronkjes gaar gedurende 5 minuten op 120 graden en kru ...

Recepten - Sint-Jakobsvruchten met witloof

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Sint-Jakobsvruchten_met_witloof

... Bereidingswijze Maak het witloof schoon en snij het in grove stukken. Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie. Bak de sint-jakobsvruchten. Dresseer het bord met he ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Witloof met Hesp en Kaassaus (Belgisch)

http://www.receptjes.be/recept_witloof_hesp_kaassaus.html

... witloof met Hesp en Kaassaus (Belgisch) Ingredienten Voor 2 Personen: - Kaassaus - 2 stronken witloof - 4 schijfjes hesp - 50 gram gemalen kaas - peper en zoutBereidingswijze Snij het witloof overlangs door en kook het gedurende 10 minuutjes in wat water. Laa ...

Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof.htm

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloe ...

Recepten - Tortilla van witloof en aardappel

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Tortilla_van_witloof_en_aardappel

... Bereidingswijze Was het witloof en neem de witloofbladeren van de harde kern. Snijd de blaadjes in reepjes. Verhit de olie in een bakpan. Voeg het witloof en de aardappelschijfjes toe. Laat bakken op een zacht vuur, ongeveer een twintigtal minuten tot ze goud ...

Kookboeken

  • Outdoorchef
    Outdoorchef Kookboek
  • Le Creuset
    Le Creuset Grote Vijzel Met Stamper 0,60 L Kersenrood
  • Karakter
    Rudolph's cupcakes
  • Panasonic
    Panasonic Broodsnijplank + Broodmes