Resultaten voor colruyt lamsragout

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... lamsragout - Neem een pan en bak het vlees, totdat je een bruin aanbaksel hebt. Voor je het vlees bakt kruid je het met peper en zout. Draai het vlees niet meteen om. Laat het eerst aan een kant bakken, en draai het daarna pas om. Ongeveer elke kant 5 min. Doe je fijngesneden ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-0

... lamsragout - Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed ...

Recept voor rigatoni met lam en aubergine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rigatoni-met-lam-en-aubergine

... bereiden: Snij de aubergines in dunne plakken. Strooi er wat zout op en laat ze uitlekken in een vergiet. Spoel ze na 1 uur onder koud stromend water en knijp goed uit. Bak de plakken aubergine in 4 cl hete olijfolie. Kruid met peper van de molen en zout. Draai de plakken ...

Witte chocolade brownies » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/witte-chocolade-brownies/

... Oh ja, this. is. real. Dacht je dat je brownies lekker vond? Wel, ik zal je eens iets vertellen. Witte chocolade neemt het brownie game to a whole other level! Ben je zo’n witte chocolade fan als ik (guilty pleasure)? Dan moet je deze brownies maken. Jep, ik verplicht ...

Recept voor papardelle al arrabiata | njam!

http://www.njam.tv/recepten/papardelle-al-arrabiata

... bereiden: Snij de ui, look en de chilipepers (zonder zaadjes) fijn. Stoof in de olijfolie. Voeg de in stukken gesneden tomaat toe en laat even doorkoken. Kruid met zout. Voeg de tomatensaus toe en laat nog even doorkoken. Kook ondertussen de papardelle al dente in een ...

Jeroen Meus - Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tagliatelle-met-lam-en-belgische-schapenkaas

... Tagliatelle met lam en Belgische schapenkaas - Lintpasta met een lamsragout: een heerlijke combinatie, al hebben de beide ingrediënten een heel uiteenlopende gaartijd. Terwijl de pasta slechts een kort bad in kokend water nodig heeft, neem het smaakvolle lamsvlees graag ...

Lamsragout met courgette, bier en raapjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-met-courgette-bier-en-raapjes

... Bereiding Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed zodat ...

Lamsragout met courgette, bier en raapjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout-met-courgette-bier-en-raapjes

... Bereiding Neem een stoofpot (geen antikleeflaag) en smelt er een klontje boter in. Schroei het vlees goed dicht: 5 minuten langs één kant, niet roeren, omdraaien en ook 5 minuten langs de andere kant. Snij de ui fijn en voeg toe. Overstrooi met bloem en roer goed zodat ...

Recept voor lamsragout met curry en rijst | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lamsragout-met-curry-en-rijst

... bereiden: Snijd het lamsvlees in blokjes. Kruid het vlees met peper en zout en kleur goudbruin aan elke zijde in een klontje boter. Doe dit in twee keer, anders komt er teveel vocht vrij en krijgt het vlees geen mooi korstje. Haal het vlees uit de pan en schep over in ...

https://saskookt.blogspot.com/2019/06/zoete-aardappelfrittata-met.html

... Net als de lasagne met broccoli is ook deze een receptje uit Veggie mood van Colruyt.Dit heb je nodig voor 4 personen:350 g oesterzwammen of andere paddenstoelen1 lente-uitjeeen half plantje basilicum2 zoete aardappelen1 teentje knoflook150 g zachte geitenkaas (rolletje)8 ...