Resultaten voor citroenmelisse

Aardbeien met thee van citroenmelisse en citroenolie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-thee-van-citroenmelisse-en-citroenolie

... Aardbeien met thee van citroenmelisse en citroenolie - Zet het water op met 6 el suiker en 6 takjes citroenmelisse. Laat het geheel warmen en 10 minuten trekken. Laat daarna ijskoud worden en passeer door een zeef. Meng de olie met 2 el suiker en het citroensap en cutter. Frituur ...

Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-gelei-van-citroenmelisse-en-bladerdeegkoekje

... Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje - Week de gelatineblaadjes. Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper. Laat ongeveer 15 à 20 minuten intrekken op een zacht ...

Aardappelsalade met munt en citroenmelisse | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardappelsalade-met-munt-en-citroenmelisse

... Aardappelsalade met munt en citroenmelisse - Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water. Doe ze in een grote pot met gezouten water en breng aan de kook. Kook ze in ongeveer 15 minuten beetgaar en giet ze af. Laat de aardappelen afkoelen en haal het velletje eraf. ...

Salade met gemarineerde aardbeien en brie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/salade-met-gemarineerde-aardbeien-en-brie

... Salade met gemarineerde aardbeien en brie - Snij de blaadjes van de citroenmelisse in fijne reepjes. Meng de honing met de balsamicoazijn, de helft van de citroenmelisse en de helft van de peperbessen tot een marinade. Spoel de aardbeien kort, verwijder de kroontjes en snij ...

Recept voor tito puente | njam!

http://www.njam.tv/recepten/tito-puente

... bereiden: Kneus de frambozen met de suiker in het mixglas tot het sap goed zichtbaar is. Voeg de citroenmelisse toe en kneus zachtjes. Giet het limoensap en de rum erbij. Vul het mixglas op met ijsblokjes, sluit de shaker en shake krachtig. werk af: Dubbel strain de cocktail ...

Recept voor rucolasalade met brie en aardbeien | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rucolasalade-met-brie-en-aardbeien

... 1 dag van tevoren: Maak een marinade van de honing, balsamico, de helft van de roze peperbolletjes en de helft van de citroenmelisse. Schep er de aardbeien door, dek af en laat een nachtje marineren. bereiden: Laat de aardbeien uitlekken en bewaar de marinade. Klop die met de ...

Recept voor Gemarineerde rode vruchten met citroensap en citroensorbet | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/nagerecht-gemarineerde-rode-vruchten-met-citroensap-en-citroensorbet/

... evoegen 1 scheut kersenlikeur Toevoegen 1 dl frambozencoulis Toevoegen 1/2 sap van citroen Toevoegen takjes citroenmelisse Toevoegen Bereidingswijze Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen. Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op. Geniet van Gemarineerde ro ...

Scampibrochette met koriander en kokossausje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampibrochette-met-koriander-en-kokossausje

... erbij. Voeg de koriander en versneden pijpajuin bij de saus. Grill de brochette. Serveer de brochette met de saus en versier met citroenmelisse en curry. Ingrediënten 20 scampi 1 mango kokosmelk 4 el verse koriander 2 pijpajuintjes 1 el gehakte gember 1 teentje gehakte look 1 dl room 1 dl kokosmelk sap van 1 limoen 4 takjes citroenmelisse bakboter curry arachideolie scheutje witte wijn scheutje water ...

Recept voor warme salade met tuinbonen en chorizo | njam!

http://www.njam.tv/recepten/warme-salade-met-tuinbonen-en-chorizo

... Roer voortdurend om. Breng op smaak met peper van de molen en zout. werk af: Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte munt en citroenmelisse toe. Serveer met geroosterd brood. Ingrediënten voor 4 personen 500 gtuinbonen (vers of diepvries) 2 elolijfolie 180 gc ...

Kookblog Lepeltje Liefde

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2012_07_01_archive.html

... bossen kruiden, die mijn gerechten nu dagelijks opfleuren. Dit keer verdween er een handvol kervel en munt in de pasta. Plus wat citroenmelisse. De tuinbonen blancheerde ik kort, waarna ik ze met een pureestamper licht crushte. De doperwten liet ik een minuutje meestoven in het nat van de courgette. Tot slot serveerde ik de pasta in een grote schaal, met de feta en krokante ham apart ernaast. Meer lezen » Geplaatst door Lies Smits op 08:36 1 reacties Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op F ...