Resultaten voor steak tonijn

Steak tartare - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/

... steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij ...

Tonijn bakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tonijn-bakken

... tonijn bakken - Neem een anti kleefpan en zorg dat ze zeer heet wordt. Voeg olie en een klontje vetstof toe. Als de vetstof onmiddellijk smelt, weet je dat de pan heet genoeg is. Kruid de tonijn met viskruiden. Bak de tonijn zeer hard aan beide kanten en zet het vuur ...

Steak in de wok | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-in-de-wok

... steak in de wok - Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de wokkruiden ...

Makkelijke tonijn quesedillas - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/tonijn-quesedillas/

... Makkelijke tonijn quesedillas Ik maakte dit gerecht al een paar keer eerder. Maar elke keer zagen de tonijn quesedillas er zo lekker uit, dat we ze op hadden voor we een foto konden maken. Het gerecht is een kruising tussen een 'normale' quesedilla en een tuna melt. ...

Steak met roquefort | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-met-roquefort

... steak met roquefort - Hoe je het perfecte steak bakt, lees je bij onze tips. Béarnaise, peperroom, archiduc of natuur, het zijn allemaal manieren om een steak te serveren. Ook met roquefortboter is dit superlekker. Zeker eens proberen! Hak de look en peterselie fijn! ...

Tonijn op 3 wijzen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/tonijn-op-3-wijzen

... tonijn op 3 wijzen - Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, afkruiden met peper en zout. De tonijn snijden, en verder afkruiden met limoensap & rasp + olijfolie. Tartaar van tonijn: De zijstukken ...

Hapje steak tartaar

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hapje-steak-tartaar

... Hapje steak tartaar Deze Belgische klassieker op een lekker toastje kan heel veel mensen bekoren. Het hapt gezellig weg.Ingrediënten:Bereidingswijze:Snij 200 g steak / filet pur in blokjes of vraag het je slager. Zie tip.Meng 1 el mayonaise met1 kl mosterd, 1 kl W ...

Steak met saké, prinsessenboontjes en algen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/steak-met-sake-prinsessenboontjes-en-algen

... steak met saké, prinsessenboontjes en algen - Leg de steak in een kom met een bodem saké en laat intrekken. Kuis de boontjes en laat ze +/- 3 minuten koken in een grote pot water. Meng 4 kopjes water met 2 kopjes rijst en breng aan de kook. Strooi een laagje sesamzaadjes ...

Steak tartaar met frietjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/steak-tartaar

... steak tartaar met frietjes - Doe de gehakte steak in een kom. Hak de look, sjalot en peterselie fijn. Voeg alle andere ingrediënten toe. Pas als alle ingrediënten zijn toegevoegd, meng je alles zeer kort tot een homogene massa. Serveer met een blaadje sla, schijfjes ...

Komkommerhapje met tonijn...

http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/02/komkommerhapje-met-tonijn.html

... Komkommerhapje met tonijn...Nodig:Stuk komkommer1 blikje tonijn in water1 lepel mayonaise Paprikapoeder (pikant)1 uitje/sjalotje fijngesnipperd Snijd plakjes komkommer.Snipper het uitje.Meng de uitgelekte tonijn met de mayonaise, ui en paprikapoeder.Schep een beetje ...