Resultaten voor roze roomsaus van jeroen meus

Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus

... Scampi in roze roomsaus - Warm de boter in een braadpan. Doe de scampi in de pan en kruid met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan. Blus de scampi met witte wijn en water. Doe er kreeftenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij ...

Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=3

... Scampi's in roze roomsaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...

Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=2

... Scampi's in roze roomsaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...

Scampi's in roze roomsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus?page=1

... Scampi's in roze roomsaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 3 April 2012 4 of 5 stars 3 4 4 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomatenpuree : 1 th lepel kreeftenbouillon : 1 dl witte wijn : 2 dl scampi : 24 dikke boter : een klontje room : 1 dl ...

Jeroen Meus - Grietmoten met witloof, puree en mosterd-roomsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/grietmoten-met-witloof-puree-en-mosterd-roomsaus

... Grietmoten met witloof, puree en mosterd-roomsaus - Griet is dé Rolls-Royce onder de vissen. Ook al lijkt de combinatie niet zo evident, de vis smaakt heerlijk met het witloof van bij ons. Bereid ook een portie smeuïge aardappelpuree en vergeet vooral de saus niet. ...

Jeroen Meus - Ovenschotel met roze zalm en broccolistoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ovenschotel-met-roze-zalm-en-broccolistoemp

... Ovenschotel met roze zalm en broccolistoemp - De smaak van roze zalm en broccoli gaan hand in hand. jeroen verwerkt ze in een eenvoudige, smeuïge ovenschotel. ’t Is misschien ook het ideale gerecht om kinderen vis te leren eten. Onderaan in de schotel komt een ...

Jeroen Meus - Roze zalm met gebakken bloemkool, aardappelen en spek - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roze-zalm-met-gebakken-bloemkool-aardappelen-en-spek

... toof ze glazig tussen het spek. 7. Smelt een klont boter in een braadpan en voeg ook een scheutje olijfolie toe. Kruid de porties roze zalm met een snuif zout en peper van de molen. 8. Bak de porties roze zalm op de velkant in het heet braadvet. Gebruik een matig vuur zodat de vis rustig gaart tot in de kern, zonder uit te drogen. De kleur van het visvlees verbleekt, en zo ontdek je wanneer de zalm voldoende gaar is. Draai de stukken vis één keer om en een minuut later is de klus geklaard. 9. Schep de beetgare stukken aardappel en de bloemkoolroosjes in de pan met spek en sjalot. Roer even en kruid de inhoud met wat peper van de molen en een snuif zout. 10. Laat de aardappelstukken en de bloemkool enkele minuten zacht bakken. Leg er tussendoor enkele kleine klontjes boter bovenop. 11. Roer regelmatig of schud de ingrediënten op (als je er de handigheid voor hebt). 12. Rits intussen de blaadjes tijm los en hak ze zo fijn mogelijk. Strooi de tijm over de pan met gebakken bloemkool en aardappelen. Roer even. 13. Hak het loof van de peterselie zeer fijn en hou het even opzij. 14. Spoel de rucola en laat de blaadjes notensla uitlekken. 15. Meng een flinke scheut notenolie met een beetje balsamico. Roer en kruid de snelle vinaigrette met peper en zout. 16. Knijp vers citroensap over de pan met bloemkool, strooi er de gehakte peterselie bij en roer. 17. Serveer op elk bord een flinke schep gebakken bloemkool met spek en aardappelen. 18. Leg er een portie gebakken zalm bovenop, wat rucola en eindig met een lepeltje vinaigrette. ...

Kip in paddenstoelen roomsaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/kip-in-paddenstoelen-roomsaus/

... Kip in paddenstoelen roomsaus Kip in paddenstoelen roomsaus is natuurlijk wel een beetje een klassieker en mag hier dus niet ontbreken. Ik ging voor kip in paddenstoelen roomsaus met aardappelpuree, maar het is ook erg lekker met pasta of rijst bijvoorbeeld. Kip en ...

Phineas & Ferb Funpasta met spinazie in tagliatelle roomsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/phineas-ferb-funpasta-spinazie-tagliatelle-roomsaus

... Phineas & Ferb Funpasta met spinazie in tagliatelle roomsaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 1 pak Honig Phineas & Ferb Funpasta olie of boter 300 g kipfilet, ...

Tagliatelle scampi in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelli-scampi-in-roomsaus

... Tagliatelle scampi in roomsaus - Eenvoudig en lekker, scampi in roomsaus! Ideaal als antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?".  Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken. Ontdooi en pel de scampi’s en kruid met peper en ...