Resultaten voor één dagelijkse kost porchetta op barbecue

Jeroen Meus - Porchetta op de barbecue met geroosterde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/porchetta-op-de-barbecue-met-geroosterde-groenten

... terd varkensvlees op klaar te maken. Haal de barbecue maar van stal! - 0. Vraag aan de slager om het buikspek open te snijden tot één grote lap. 1. Verwarm de barbecue voor. 2. Leg het buikspek in een grote lap open op het werkblad. 3. Mix een scheut olijfolie met salie, rozemarijn, venkelzaad, grof zout, peper, de geraspte schil van de citroen (zeste) en het sap van een halve citroen in de ...

Jeroen Meus - Varkensvlees op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensvlees-op-de-barbecue

... Varkensvlees op de barbecue - We bezoeken de zaak van slager Jurgen in Sint-Niklaas. Hij is een grote fan van varkensvlees omdat er zoveel manier zijn om het te bereiden. Geef Jurgen een grill en een pak houtskool, en dan gaat hij helemaal los.Barbecue is een passie ...

Jeroen Meus - 'Glazed chicken' op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/glazed-chicken-op-de-barbecue

... 'Glazed chicken' op de barbecue - De trend van een kip te garen op een blik komt uit de Verenigde Staten overgewaaid. Jeroen gebruikt whisky in plaats van bier en wrijft de buitenkant in met een pittig glazuur. - De kip Verwarm de barbecue voor ...

Jeroen Meus - Sardines op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sardines-op-de-barbecue

... Sardines op de barbecue - Sardines zijn ideaal om te grillen op de barbecue, en bovendien erg budgetvriendelijk. Zet het tuinhek maar al open, want wedden dat je buren toevallig eens langskomen zodra je de gemarineerde visjes op de barbecue gelegd hebt? Zeker met een ...

Jeroen Meus - Gelakte spiering op de barbecue met aardappelsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gelakte-spiering-op-de-barbecue-met-aardappelsalade

... Gelakte spiering op de barbecue met aardappelsalade - In dit recept gebruikt Jeroen een heel budgetvriendelijk stuk varkensvlees voor een volwaardige grillmaaltijd. Het is wel belangrijk dat je het vlees op voorhand een nachtje laat marineren. Dat zorgt ervoor dat het ...

Jeroen Meus - Gemarineerde rosbief op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gemarineerde-rosbief-op-de-barbecue

... menkruipen rond een stukje garend vlees. Jeroen is niet zo’n fan van een groot assortiment op de barbecue; hij maakt liever één volledige maaltijd. Deze keer kiest hij voor een sappige gemarineerde rosbief met kruidige gepofte aardappelen en een eenvoudig t ...

Jeroen Meus - Polenta op de barbecue met caponata - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polenta-op-de-barbecue-met-caponata

... Polenta op de barbecue met caponata - Wie veggie wil grillen krijgt er een imaginair reisje naar Zuid-Italië zomaar bovenop. De gegrilde driehoekjes malse koek van polenta, zuiderse olijven en karaktervolle Parmezaanse kaas smaken het lekkerst met een Siciliaanse caponata, ...

Jeroen Meus - Zeebaars op de barbecue met couscous en venkel-ansjovissalsa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeebaars-op-de-barbecue-met-couscous-en-venkel-ansjovissalsa

... Zeebaars op de barbecue met couscous en venkel-ansjovissalsa - Zodra de zon zich laat zien, haalt de Vlaming z’n barbecue boven. Voor Jeroen is dat het sein om zijn lievelingsvisje op het droge te halen en op de rooster te leggen. Zeebaars heeft maar weinig tijd ...

Jeroen Meus - Mexicaanse barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaanse-barbecue

... Mexicaanse barbecue - Nick is opgeleid als kok maar ruilde tien jaar geleden de keuken in voor een plekje achter zijn DJ-booth. Samen met Jeroen organiseert hij een Mexicaanse barbecue voor vrienden en familie. Wat mag er zeker niet ontbreken bij& ...

Jeroen Meus - Côte à l'os met geconfijte aubergine op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cote-a-los-met-geconfijte-aubergine-op-de-barbecue

... t op kamertemperatuur kan komen. 1. Stook de barbecue op. Als je een klassiek toestel op houtskool gebruikt, leg de kolen dan aan één kant. Zo kan je zowel rechtstreeks boven als naast de gloeiende houtskool grillen. 2. Maak alle groenten, aardappelen en kruiden schoon. 3. Snij de steeltjes af van de aubergines en halveer de groenten. 4. Maak met je mes enkele inkepingen in het vruchtvlees. Doe dat bijvoorbeeld in ruitvorm. 5. Pel de look en snij de teentjes in fijne schijfjes. Verdeel de verse rozemarijn in kleine takjes. Neem de helft van de aubergines en duw enkele schijfjes look en enkele takjes rozemarijn in de inkepingen. 6. Kruid alle (halve) aubergines met een snuifje grof zout en wat peper van de molen. Druppel er een scheutje olijfolie over. 7. Stel de aubergines nu weer samen door telkens een halve mét look en ...